Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ήρθε το πρώτο από τα δυο νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Μαλεβιζίου
Ήρθε το πρώτο από τα δυο νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016
Το πρώτο από τα δυο νέα, υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα Mercedes, χωρητικότητας 16 κ.μ. τύπου πρέσας, που ενισχύουν τον στόλο οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου, έφτασε σήμερα στο Γάζι.

Το δεύτερο όχημα αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες ημέρες και με την προσθήκη των νέων αυτών απορριμματοφόρων, ανανεώνεται σημαντικά ο στόλος της υπηρεσία καθαριότητας. Παράλληλα, καλύπτονται υπαρκτές ανάγκες αποκομιδής, αναβαθμίζεται σημαντικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της μεγάλης έκτασης του Δήμου Μαλεβιζίου, η αποκομιδή των απορριμμάτων απ' όλους τους οικισμούς είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί πολλές ώρες δρομολογίων, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο, όπου με τους χιλιάδες ξένους επισκέπτες οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με μεγάλη χαρά, παραλαμβάνουμε σήμερα το πρώτο από τα δυο υπερσύγχρονα, νέα απορριμματοφόρα, που ενισχύουν σημαντικά την υπηρεσία καθαριότητας. Δυο οχήματα που θα δώσουν άλλη ώθηση στις προσπάθειες της υπηρεσίας για ένα καθαρό Δήμο και που και με την συμβολή των συμπολιτών μας, μπορούν να αναβαθμίσουν αισθητά την καθημερινότητα όλων μας.
Θα ήθελα να τονίσω ότι και αυτή η αγορά, έγινε από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, από χρήματα δηλαδή των δημοτών μας, που με χρηστή διαχείριση και κατάλληλο προγραμματισμό, επιστρέφουν ξανά στους ίδιους και αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες που τους παρέχονται. Η Δημοτική μας Αρχή, παρά τις πολλές και σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως και το σύνολο των φορέων της Αυτοδιοίκησης, δεν σταματάει τις προσπάθειες βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου.
Αξίζουν πολλά μπράβο και θα ήθελα και δημόσια να συγχαρώ τους συνεργάτες μου και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία και αυτή την προσπάθεια».

Το συνολικό κόστος αγοράς των δυο απορριμματοφόρων ανέχεται στο ποσό των 342.240 €, με την χρηματοδότηση να γίνεται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA