Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ένα Χριστουγεννιάτικο καραβάκι στο Λιμάνι της Παντάνασσας
Ένα Χριστουγεννιάτικο καραβάκι στο Λιμάνι της Παντάνασσας PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Ένα πανέμορφο τρεχαντήρι, επισκευάστηκε με μεράκι, φωτίστηκε και στολίζει για πρώτη φορά, το πανέμορφο Λιμανάκι της Παντάνασσας!

Το παραδοσιακό τρεχαντήρι, δωρίστηκε από αλιέα του λιμανιού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου και το Λιμεναρχείο και έπειτα από την κατάλληλη επισκευή, με πολύ μεράκι και δουλειά, δίνει στην περιοχή έναν ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο τόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η διαδικασία συντήρησης και επισκευής, καθώς και η κατασκευή ανοξείδωτης βάσης του, η τοποθέτηση του εξοπλισμού του, κλπ, έγιναν χωρίς κόστος, από ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στο λιμανάκι. Καθ' όλη την περίοδο των εορτών, το στολισμένο τρεχαντήρι θα στέλνει τα δικά του «Χρόνια Πολλά» στους επισκέπτες, με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές θα τοποθετηθεί μόνιμα σε σημείο του λιμανιού.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Μια πολύ όμορφη εικόνα περιμένει όλους τους επισκέπτες του λιμανιού της Παντάνασσας. Ένα όμορφο, παλιό, παραδοσιακό τρεχαντήρι, που έγινε σαν καινούργιο χάρη στο μεράκι και τη θέληση των ανθρώπων του λιμανιού, στολίστηκε και δίνει πλέον άλλο τόνο στο λιμάνι. Θα ήθελα και δημόσια να τους ευχαριστήσω εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και να τους συγχαρώ για την εξαιρετική πρωτοβουλία, που είμαι σίγουρος πώς θα ενθουσιάσει τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες της περιοχής μας».


Στην μικρή γιορτή που διοργανώθηκε με αφορμή την φωταγώγησή του, από τους εμπλεκομένους φορείς, συμμετείχε ο Δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Β. Παρασύρης, ο Διοικητής Μ. Δαφέρμος και στελέχη του Α' Λ/Τ Ληνοπεραμμάτων, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαζίου - και Λιμενικός - Γ. Κοτσιφός, ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Αλιέων, εκπρόσωποι των εταιρειών των Ληνοπεραμάτων, κ.α.

 

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA