Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στην Αμμουδάρα
Εργασίες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016
Εργασίες ανακατασκευής πραγματοποιούνται από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του πρώην Αθλητικού Σχολείου στην Αμμουδάρα, τις οποίες και επιθεώρησε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Πρόκειται για εργασίες ριζικής ανακαίνισης 3 μεγάλων αιθουσών διδασκαλίας που βελτιώνουν τις συνθήκες εκπαίδευσης στο 10θέσιο πλέον δημοτικό σχολείο που φιλοξενεί 200 περίπου παιδιά, προϋπολογισμού 70.000 €. Αντικατάσταση κουφωμάτων, νέο ηλεκτρολογικό δίκτυο, αλλαγή οροφής, νέες θερμοπροσόψεις, πέργκολες και διαχωριστικά, είναι μερικές από τις εργασίες που μεταμόρφωσαν το συγκεκριμένο κτίριο του συγκροτήματος, σε ένα άνετο χώρο μάθησης, έκφρασης και δημιουργίας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε τα έργα αναβάθμισης στον τομέα της σχολικής στέγης, έργα απαραίτητα για να δώσουμε στην νεολαία του Δήμου μας, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης. Η παιδεία άλλωστε είναι το Α και το Ω και η προσπάθειά μας, παρά τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Μαλεβιζίου. Τόσο με νέα σχολικά κτίρια, όπως είναι το Βιοκλιματικό Λύκειο Γαζίου που κατασκευάσαμε, ή το νέο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου που είναι έτοιμο προς δημοπράτηση, όσο και με στοχευμένες παρεμβάσεις ανακαίνισης και αποκατάστασης των σχολικών κτιρίων, αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται.
Με τις συγκεκριμένες εργασίες που πραγματοποιούμε, το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο μάλιστα αναβαθμίστηκε σε 10θέσιο και φιλοξενεί 200 περίπου παιδιά, γίνεται ακόμα πιο άνετο και λειτουργικό, ακόμα πιο φιλικό και ελκυστικό στους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμή βοήθειά του και σε αυτό το έργο σχολικής στέγης και να συγχαρώ όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, για την πολύ καλή δουλειά που για μια ακόμα φορά έκαναν».

Τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Μ. Παπαδομανωλάκης και Ά. Σαλούστρος, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Α. Φραντζεσκάκη, μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA