Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παραδόθηκαν οι νέες αίθουσες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στην Αμμουδάρα
Παραδόθηκαν οι νέες αίθουσες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017
Τις τρεις νέες, μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου στην Αμμουδάρα, που παραδόθηκαν στους μαθητές, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Στις αίθουσες αυτές, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα εκτεταμένες εργασίες ανακατασκευής, που περιλάμβαναν τοποθέτηση νέων κουφωμάτων, νέο ηλεκτρολογικό δίκτυο, αλλαγή οροφής, νέες θερμοπροσόψεις, πέργκολες, διαχωριστικά, κ.α., εργασίες που μεταμόρφωσαν το παλιό κτίριο του συγκροτήματος, σε ένα άνετο χώρο μάθησης, έκφρασης και δημιουργίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός των εργασιών ανήλθε στο ποσό των 70.000 € και καλύφτηκε από την Περιφέρεια Κρήτης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 10θέσιο πλέον 2ο Δημοτικό Σχολείο στην Αμμουδάρα (πρώην αθλητικό γυμνάσιο), το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του 2012 έπειτα από εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή, φιλοξενούνται 200 περίπου μαθητές, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται κάθε χρόνο.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώσαμε μια ακόμα σημαντική παρέμβαση στον χώρο της εκπαίδευσης και παραδώσαμε τρεις μεγάλες, σύγχρονες και άνετες αίθουσες στους μικρούς μαθητές τουο 2ου Δημοτικού Σχολείου. Ένα σχολείο που προσελκύει ολοένα και περισσότερους μαθητές, τόσο λόγω της θέσης του και της εύκολης πρόσβασης που έχει μέσω της δυτικής περιμετρικής, όσο και λόγω της γενικότερης αναβαθμισμένης εικόνας που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε στην περιοχή της Αμμουδάρας.
Με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη, τον οποίο για μια ακόμα φορά δημόσια ευχαριστώ, συνεχίζουμε την προσπάθεια με στοχευμένες κινήσεις βελτίωσης των συνθηκών διδασκαλίας σε όλες τις σχολικές μας μονάδες. Επόμενο, σημαντικό βήμα στον χώρο της σχολικής στέγης για το Μαλεβίζι, είναι το νέο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου που αναμένουμε την έγκριση για τη δημοπράτησή του.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους δασκάλους του 2ου Δημοτικού Σχολείου και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν, καθώς και να συγχαρώ όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, για την πολύ καλή δουλειά που για μια ακόμα φορά έκαναν».
Τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Μ. Παπαδομανωλάκης και Ά. Σαλούστρος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γαζίου Γ. Κοτσυφός, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μ. Παπαδοσπυριδάκης και Δ. Κυριακάκη και ο Δ/ντης του σχολείου, Β. Λιλίτσης.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA