Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εσπερίδα στο Μαλεβίζι για τις μαθησιακές δυσκολίες των παιδιών
Εσπερίδα στο Μαλεβίζι για τις μαθησιακές δυσκολίες των παιδιών PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος», το Γραφείο Παιδείας και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαλεβιζίου, διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα: «ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 6 μ.μ. στο Γενικό Λύκειο Γαζίου (Γ. Παπανδρέου 60, Γάζι), απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς και γονείς και η είσοδος είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα της εσπερίδας περιλαμβάνει ομιλίες από:

Την Δρ.Σπανάκη Ειρήνη, Phd, ειδικής αγωγής (αποσπασμένη στο ΚΕΔΔΥ Ηρακλείου), με θέμα: «Πρώιμη Ανίχνευση ως αρωγός της πρώιμης παρέμβασης στις δυσκολίες μάθησης».

Την Δρ.Μπαδιεριτάκη Μαρία, Σχολική Σύμβουλο προσχολικής αγωγής 69ης και 19ης περιφέρειας, με θέμα: «Νέες οπτικές στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που παρουσιάζουν τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας».

Τον Δρ. Τριπολιτάκη Κών/νο, Σχολικό Σύμβουλο 15ης και 16ης Περιφέρειας ΕΑΕ Κρήτης και Β. Αιγαίου, με θέμα: «Οι μαθησιακές δυσκολίες των παιδιών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

Την κ. Σκουλικάρη Ειρήνη, Msc, Λογοθεραπεύτρια και την κ. Χατζηπαράσχου Κομνηνή, Λογοθεραπεύτρια, με θέμα: «Μαθησιακές δυσκολίες σε παιδιά Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

Την κ. Χαλκουτσάκη Ισαβέλλα, Msc, SA, Εργοθεραπεύτρια, με θέμα: «Η αδρή κινητικότητα ως βάση λεπτής κινητικότητας και η σημασία της πλευρίωσης».

Την Εσπερίδα υποστηρίζουν το Γενικό Λύκειο Γαζίου, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου, 2ου και 3ου Νηπιαγωγείου Γαζίου, του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας, του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Γαζίου.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA