Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Έπειτα από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου Θανάση Κύρκου, συνεδρίασε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου για να εκλέξει τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Ο Μανώλης Αντονωγιαννάκης από την παράταξη της πλειοψηφίας, επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου λαμβάνοντας 23 ψήφους. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο Αντώνης Μανιαδής από την μείζονα αντιπολίτευση με 23 ψήφους και γραμματέας επανεξελέγη ο Βαγγέλης Παρασύρης από την πλειοψηφούσα παράταξη, επίσης με 23 ψήφους. Η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης Λαϊκή Συσπείρωση, απείχε των ψηφοφοριών για το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην Οικονομική Επιτροπή ως τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (αλφαβητικά): Βαλτζάκης Γιώργος, Γενναράκης Μανώλης, Λυδάκης Δημήτρης, Παπαδομανωλάκης Μανώλης, Σαλούστρος Άρης και Χουστουλάκης Μιχάλης.
Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (αλφαβητικά): Αεράκης Γιώργος, Μανιαδής Αντώνης, Παπάζογλου Αγάπη - Ειρήνη, Παρασύρης Βαγγέλης και Τριγώνης Κώστας.
Ως Πρόεδρος της Επιτροπής, ορίστηκε από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (αλφαβητικά): Μανιούδης Ματθαίος, Παπάζογλου Αγάπη - Ειρήνη, Σαββάκης Φίλιππος, Σαριδάκης Στέλιος, Τζεδάκης Δημήτρης και Χουστουλάκης Μιχάλης.
Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι (αλφαβητικά): Αεράκης Γιώργος, Βαλτζάκης Γιώργος, Γενναράκης Μανώλης, Λυδάκης Δημήτρης και Μανιαδής Αντώνης.
Ως Πρόεδρος της Επιτροπής, ορίστηκε από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Παπαδομανωλάκης.


Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αείμνηστου Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Γαζίου, Χαράλαμπου Παγωμένου, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA