Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας στην Αμμουδάρα
Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Τις εργασίες κατασκευής ενός νέου πεζοδρομίου στην περιμετρική οδό του Γαζίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.Πρόκειται για ένα πεζοδρόμιο μήκος περίπου 150 μέτρων και πλάτους 1,5 μ. μαζί με δίκτυο ποτίσματος για τα δένδρα που θα φυτευτούν με την ολοκλήρωση των εργασιών, που κατασκευάζεται σε περιοχή με αρκετά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και επιχειρήσεις, ενισχύοντας τις συνθήκες ασφαλούς περιπάτου για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της Αμμουδάρας και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε τις μικρές, στοχευμένες παρεμβάσεις που υλοποιούμε από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου και στην Αμμουδάρα. Παρά τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι οι φορείς της Αυτοδιοίκησης, προγραμματίζουμε διαρκώς και νέες παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας.
Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, που καταφέρνουν να σχεδιάζουν και να παρακολουθούν στενά όλα τα έργα, μικρά και μεγάλα, που κάνουμε στο Μαλεβίζι».

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA