Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Έκτακτη χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των ζημιών από τις θεομηνίες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Έκτακτη χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των ζημιών από τις θεομηνίες στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 90.000 ευρώ κατάφερε να εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου από το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο να καλυφθεί μέρος των ζημιών και των καταστροφών που προκάλεσαν οι θεομηνίες των προηγούμενων μηνών στην περιοχή του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Περάσαμε έναν δύσκολο χειμώνα στο Δήμο μας, με έντονα καιρικά φαινόμενα και καταστροφές σε αρκετούς οικισμούς του Μαλεβιζίου. Ζημιές στο οδικό δίκτυο, σε δημοτικά κτίρια, σε κοιμητήρια όπου είχαμε καταπτώσεις πέτρινων περιφράξεων, σε κοινόχρηστους χώρους, κ.α. που ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστούν μόνο από ίδιους πόρους του Δήμου μας. Απευθυνθήκαμε στο αρμόδιο Υπουργείο, παρουσιάσαμε την πραγματική κατάσταση και βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε μια έκτακτη χρηματοδότηση, προκειμένου να καλύψουμε μέρος αυτών των αναγκών.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη για την κατανόηση με την οποία αντιμετώπισε το αίτημά μας, τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη για την υποστήριξη και την καθοριστική συμβολή του στην προσπάθεια, καθώς επίσης και τον Ειδικό Συνεργάτη του Υπουργού κ. Μαρίνο Ρουσιά για την άριστη συνεργασία».

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA