Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα μεγάλη δωρεά βιβλίων στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου
Νέα μεγάλη δωρεά βιβλίων στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Μια νέα, μεγάλη δωρεά βιβλίων παραδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου, στο Γάζι.

Τη νέα δωρεά πρόσφερε στη Βιβλιοθήκη το ζεύγος Κωνσταντίνου και Δήμητρας Κριτσελά, ιδιοκτήτες των σημαντικών Εκδόσεων «Έσπερος», οι οποίες ειδικεύονται στην έκδοση περιηγητικών βιβλίων, τουριστικών και αρχαιολογικών οδηγών κτλ. Το ζεύγος Κριτσελά, πληροφορούμενο τη λειτουργία της νεοσύστατης αλλά δυναμικής Βιβλιοθήκης στο Μαλεβίζι, αποφάσισε να προσφέρει σημαντικό μέρος της προσωπικής τους βιβλιοθήκης, με αφορμή παλαιότερη συνεργασία με στέλεχος του Δήμου. Προσφέρθηκαν περισσότεροι από 600 νέοι τίτλοι σύγχρονης κυρίως ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ενώ δε λείπουν και τα κλασσικά λογοτεχνικά έργα. Είναι δε αξιοσημείωτο ότι στο σύνολό τους τα δωρηθέντα βιβλία είναι σε άριστη κατάσταση.
Τα στελέχη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου παρέλαβαν τα νέα βιβλία και ξεκίνησε ήδη η καταλογογράφησή τους, προκειμένου να παραδοθούν άμεσα στο αναγνωστικό κοινό της Βιβλιοθήκης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης απέστειλε άμεσα επιστολή στο ζεύγος των δωρητών, στη οποία εξήρε τη σημασία και την αξία της δωρεάς και διαβεβαίωσε ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος των μαθητών αλλά και των κατοίκων του Δήμου Μαλεβιζίου. Τόνισε μάλιστα τη δυναμική παρουσία της Βιβλιοθήκης στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής και επανέλαβε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει με κάθε τρόπο την νέα αυτή εκπαιδευτική και πολιτιστική δομή, την οποία χαρακτήρισε ως ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων ετών στην περιοχή.

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA