Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Μαγειρείου Μαλεβιζίου
Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Μαγειρείου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017
Την νέα δομή κοινωνικής στήριξης του Δήμου Μαλεβιζίου, το Κοινωνικό Μαγειρείο, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Το Κοινωνικό Μαγειρείο Μαλεβιζίου, το οποίο λειτουργεί από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.), έχει ως σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες δημιουργίας γευμάτων όλων των προγραμμάτων του Δήμου (παιδικών σταθμών, Κ.Δ.ΑΠ., Κ.Δ.ΑΠ. Α.μεΑ., Βοήθεια στο Σπίτι, Κ.Α.Π.Η. και Κ.Η.Φ.Η.), ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετεί και τους δικαιούχους των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου. Ταυτόχρονα, το Κοινωνικό Μαγειρείο έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες κοινωνικές δομές του Μαλεβιζίου (κοινωνικά ιατρεία, φαρμακείο, παντοπωλείο, κλπ), προσφέροντας υπηρεσίες σίτισης υψηλού επιπέδου, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση πόρων και διασφαλίζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα πολύ σημαντική κοινωνική δομή του Δήμου μας με πολύπλευρη λειτουργία, το Κοινωνικό Μαγειρείο, ξεκίνησε την λειτουργία μας.
Πολλά και σημαντικά τα οφέλη για τον Δήμο μας, εξίσου σημαντική και η υποστήριξη που θα έχουν οι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας, στους οποίους και θα παραμείνουμε δίπλα τους, με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως έχω κατ' επανάληψη δηλώσει, ως Δημοτική Αρχή βρισκόμασταν και παραμένουμε δίπλα στον αδύναμο δημότη και έτσι θα εξακολουθήσουμε μέχρι να έρθει η στιγμή που όλες αυτές οι παρεμβάσεις να είναι αχρείαστες.
Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Βουλευτή Ηρακλείου Β. Κεγκέρογλου που ως Υφυπουργός μας βοήθησε σε αυτό το πρόγραμμα, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη που βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δ. Λυδάκη και όλα τα μέλη της Διοίκησης του Οργανισμού για τον άψογο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν και αυτό το θέμα, όπως επίσης και την Δ/ντρια Μ. Τρούλη και όλα τα στελέχη του Οργανισμού μας, που έχουν καταφέρει να κρατήσουν ψηλά τον πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών στις θεσμοθετημένες δομές του δήμου μας».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA