Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαριώτη
Εργασίες στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαριώτη PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αντικατάστασης της στέγης του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαριώτη, στο κέντρο του πανέμορφου ορεινού οικισμού του Μαλεβιζίου, προϋπολογισμού 25.000 €.
Στο κτίριο τοποθετείται ξύλινη οροφή με κόκκινα κεραμίδια Ρωμαϊκού τύπου για την κάλυψη και προστασία του, την περιβαλλοντική του αναβάθμιση καθώς και την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Πολιτιστικού Συλλόγου. Με τις εργασίες αυτές παράλληλα, αναβαθμίζεται αισθητικά η κεντρική πλατεία του Καμαριώτη στην οποία βρίσκεται το κτίριο.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, προσπαθούμε να ενισχύουμε τις δράσεις των συλλόγων που προάγουν την παράδοση, να βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Έτσι και στον Καμαριώτη, έναν από τους πιο γραφικούς και όμορφους οικισμούς του Μαλεβιζίου, προχωράμε τις παραπάνω εργασίες που βελτιώνουν αισθητά ένα πολύ όμορφο και χαρακτηριστικό κτίριο του οικισμού, ενώ συμβάλλουν στην βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαριώτη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική του υποστήριξη και σε αυτό το έργο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Μιχαλάκη, καθώς και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν για μια ακόμα φορά».

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA