Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Άνοιξε τις εργασίες του συνεδρίου Ρώσων επιχειρηματιών ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης
Άνοιξε τις εργασίες του συνεδρίου Ρώσων επιχειρηματιών ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης, άνοιξε τις εργασίες διεθνούς συνεδρίου στελεχών Ρωσικών επιχειρήσεων από τους κλάδους των τραπεζικών, ασφαλιστικών, τουριστικών και κτηματομεσιτικών συναλλαγών.
Το συνέδριο που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Capsis στην Αγία Πελαγία, πραγματοποιεί τον απολογισμό της «οικονομικής» χρονιάς 2010 - 2011, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τις προβλέψεις των επιχειρήσεων για την πορεία των επί μέρους κλάδων, για την περίοδο 2011 - 2012.
Στον χαιρετισμό που απεύθυνε προς τους συμμετέχοντες ο κ. Μαμουλάκης, τόνισε τις αναπτυξιακές προοπτικές του Μαλεβιζίου, αλλά και τις προσπάθειες στήριξης πρωτοβουλιών διεθνών συνεργασιών που αναπτύσσει ο δήμος Μαλεβιζίου.
Παράλληλα ενημέρωσε τους παρευρισκομένους, ότι η δημοτική αρχή, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, θα ενισχύσει περαιτέρω την αναπτυξιακή δυναμική του Μαλεβιζίου, με γνώμονα πάντα την ευημερία των κατοίκων επ' ωφελεία του τόπου.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA