Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες συντήρησης στο Βιοκλιματικό Λύκειο Γαζίου
Εργασίες συντήρησης στο Βιοκλιματικό Λύκειο Γαζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017
Τις εργασίες βαψίματος που πραγματοποιούνται στο κτίριο του ΓΕΛ Γαζίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται από προσωπικό του Δήμου, πετυχαίνοντας την μέγιστη δυνατή οικονομία και αποσκοπούν στο να διατηρήσουν το νέο Λύκειο του Γαζίου σε άριστη κατάσταση.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος συνάντησε στο Λύκειο τον καθηγητή Αστρινό Τσουτσουδάκη να δουλεύει με μέλη της εξαιρετικά δραστήριας ομάδας μαθητών, προετοιμάζοντας τις επόμενες δράσεις της. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης εντυπωσιάστηκε μάλιστα από τους ρυθμούς που και εν μέσω καλοκαιριού κρατάει η ομάδα με τις συνεχείς συναντήσεις της και έδωσε τα συγχαρητήριά του τόσο στον υπεύθυνο καθηγητή Αστρινό Τσουτσουδάκη όσο και στις μαθήτριες που συμμετείχαν. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα, έχει πετύχει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις με πειράματα και εργασίες που έχουν εκπονήσει οι μαθητές με την υποστήριξη των καθηγητών τους, ενώ και την ερχόμενη σχολική χρονιά, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, αναμένονται θεαματικά αποτελέσματα!

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ως πολιτικός μηχανικός γνωρίζω πολύ καλά ότι κάθε τι που δεν συντηρείται, πεθαίνει και καμιά φορά σκοτώνει! Προσπαθούμε να διατηρούμε όλα τα κτίριά μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ειδικά το Λύκειο Γαζίου, ένα πανέμορφο βιοκλιματικό κτίριο που μόλις πριν από λίγα χρόνια κατασκευάσαμε, εξακολουθεί να αποτελεί σχολικό κτίριο - πρότυπο για όλη την Κρήτη.
Αξίζουν πολλά μπράβο στην Λυκειάρχη Ρούλα Λεμονή, τους καθηγητές και τους μαθητές του Λυκείου που διατηρούν το σχολείο τους σε πολύ καλή κατάσταση, τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, όλα τα στελέχη και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και τον Πρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη και τα μέλη της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν».

Τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA