Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέος δημοτικός χώρος δωρεάν στάθμευσης στην Αμμουδάρα
Νέος δημοτικός χώρος δωρεάν στάθμευσης στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
Τον νέο, τρίτο κατά σειρά, χώρο δωρεάν στάθμευσης αυτοκινήτων που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή στην Αμμουδάρα, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό.

Ο νέος χώρος, χωρητικότητας περίπου 70 αυτοκινήτων, βρίσκεται επί της οδού Μινωταύρου (απέναντι από το ξενοδοχείο Agapi Beach) και παραδόθηκε σε χρήση με σκοπό να εξυπηρετήσει τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής. Ανάλογοι χώροι δωρεάν στάθμευσης υπάρχουν και στις εκβολές του Αλμυρού ποταμού, καθώς και στη συμβολή της οδού Μακεδονίας με την κεντρική λεωφόρο της Αμμουδάρας, Α. Παπανδρέου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Η Αμμουδάρα, αυτή η πανέμορφη περιοχή, με την τεράστια, πεντακάθαρη θάλασσα, αποτελεί για ένα ακόμα καλοκαίρι πόλο έλξης για χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες, καθώς και για τους κατοίκους του Γαζίου, του Ηρακλείου και άλλων περιοχών. Προσφέρει άλλωστε πολλές ανέσεις, ταβέρνες, καφέ, ποδηλατόδρομο για βόλτα, χώρους εκδηλώσεων, παιδικές χαρές και φυσικά μια τεράστια παραλία που έχει τα πάντα!
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν στο νέο αυτό χώρο στάθμευσης, όπως να ευχαριστήσω και τη δ/νση του ξενοδοχείου Agapi Beach για την βοήθειά της στη διαμόρφωση του χώρου».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA