Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αγία Πελαγία: Ανάδοχος για τον υποβρύχιο φωτισμό του κόλπου
Αγία Πελαγία: Ανάδοχος για τον υποβρύχιο φωτισμό του κόλπου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017
Πραγματοποιήθηκε ο σχετικός διαγωνισμός επιλογής αναδόχου για το έργο υποβρύχιου φωτισμού του κόλπου της Αγίας Πελαγίας, προϋπολογισμού 79.500 €.

Στο έργο περιλαμβάνεται η εγκατάσταση δικτύου υποβρυχίου φωτισμού στις δυο άκρες του κόλπου και σε απόσταση έως 50 μ. από την ακτή, με την τοποθέτηση 30 προβολέων LED σε βάθος από 0,5 έως 1 μ., οι οποίοι και θα φωτίζουν τις νύχτες τα βράχια, δίνοντας ένα αισθητικά πανέμορφο αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο γραφικός κόλπος της Αγίας Πελαγίας σε λίγο καιρό θα είναι ακόμα πιο όμορφος και ελκυστικός τα βράδια. Φωτίζουμε με υποβρύχιο φωτισμό τις δυο του πλευρές και αναδεικνύουμε το πολύ όμορφο τοπίο, αναβαθμίζουμε αισθητικά ολόκληρο τον κόλπο και προσθέτουμε άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην Αγία Πελαγία. Πρόκειται για ένα έργο που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τον Δήμο μας σε χρόνο ρεκόρ, με σκοπό να ενισχύσει την τουριστική προβολή του Μαλεβιζίου διεθνώς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική βοήθειά του, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Πεδιώτη, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου στην τεχνική υπηρεσία, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που κατάφεραν».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA