Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στην τελική ευθεία για τα εγκαίνια της έκθεσης του Μπότη Θαλασσινού στην Τύλισο
Στην τελική ευθεία για τα εγκαίνια της έκθεσης του Μπότη Θαλασσινού στην Τύλισο PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017
Ευρεία σύσκεψη με θέμα τον καλύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκομένων εν' όψη της έκθεσης του αείμνηστου Μπότη Θαλασσινού στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου που φέρει το όνομά του, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη.
Στην Τύλισο, στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός», έγιναν όλες οι τελευταίες διευθετήσεις των λεπτομερειών της πρώτης μεγάλης έκθεσης της Πινακοθήκης, που θα αποτελέσει και τα επίσημα εγκαίνια του εκπληκτικού κτιρίου και η οποία προγραμματίζεται για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του αμέσως μετά την σύσκεψη τόνισε: «Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την επίσημη παρουσίαση στους συμπολίτες μας, της έκθεσης των έργων του σπουδαίου Μπότη Θαλασσινού στην πανέμορφη Δημοτική μας Πινακοθήκη. Συζητήσαμε σήμερα όλες τις λεπτομέρειες μέχρι την ημέρα των εγκαινίων και είμαι βέβαιος ότι όλοι οι συνεργάτες μου θα ανταποκριθούν με επιτυχία στο χρονοδιάγραμμα που θέσαμε για να παρουσιάσουμε με σεβασμό και προσοχή, τα έργα ενός πολύ μεγάλου καλλιτέχνη του τόπου μας.
Παράλληλα, είδαμε και τους τρόπους προβολής και αξιοποίησης ενός ακόμα σημαντικού «όπλου» του Μαλεβιζίου στον τομέα του πολιτισμού, μιας Πινακοθήκης που αποτελεί κόσμημα όχι μόνο για το Μαλεβίζι αλλά για ολόκληρη την Κρήτη. Έναν χώρο τέχνης και πολιτισμού που δίνει άλλη ώθηση στις προσπάθειες ανάπτυξης που καταβάλλουμε και που σίγουρα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας».


Στη συνάντηση, εκτός από τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, συμμετείχε ο επιμελητής της έκθεσης του Μπότη Θαλασσινού - και στενός του φίλος - Κώστας Δολαψάκης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Πινακοθήκης Γιώργος Αεράκης και το μέλος της Κώστας Παγωμένος, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Κύρκος, Μανώλης Παπαδομανωλάκης και Γιώργος Βαλτζάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Άννα Φραντζεσκάκη, ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Κώστας Τριγώνης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Τυλίσου Γιώργος Κουβίδης, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Γιώργος Τζωράκης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA