Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας στο επίκεντρο σύσκεψης
Οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας στο επίκεντρο σύσκεψης PDF Εκτύπωση
Δευτέρα,14 Αυγούστου 2017
Ευρεία σύσκεψη με θέμα την πορεία του έργου κατασκευής των κόμβων στην Αγία Πελαγία, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Νίκου Ηγουμενίδη, Μιχάλης Κυριακάκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Βαλτζάκης και Θανάσης Κύρκος, η Πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλης Γενναράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Αποστολάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης, ο Τοπικός Σύμβουλος Γιώργος Τζαγκαράκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλάδας Γιάννης Τσαγκαράκης, καθώς και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Μαρίνα Καρούζου.
Στη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στην μέχρι σήμερα πορεία και τα αποτελέσματα των τελευταίων επαφών του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη και του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη, ενώ παρουσιάστηκε και το τεχνικό δελτίο του αναγκαίου για την περιοχή έργου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας, είναι ένα έργο που το παλεύουμε ως Δημοτική Αρχή από το 2011. Έχουμε αντιμετωπίσει και έχουμε ξεπεράσει πολλές δυσκολίες και προσωπικά, επειδή έχω και τη σχετική εμπειρία, έχω μάθει να παλεύω και να μην παραδίδω τα όπλα. Γνωρίζω τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, κατανοώ σε κάποιο βαθμό τις δυσκολίες και τα προβλήματα, αλλά έχω την ύψιστη υποχρέωση να υπερασπιστώ με κάθε τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου στον οποίο προΐσταμαι και των κατοίκων του.
Ενημέρωσα σήμερα τους συμμετέχοντες ότι μόλις εχθές Πέμπτη 10 Αυγούστου, έλαβα από όλους τους εμπλεκομένους φορείς τη διαβεβαίωση ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε την έγκριση του σχετικού τεχνικού δελτίου, κάτι που θα οδηγήσει στην δημοπράτηση του έργου. Οι κυβερνητικοί βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης δεσμεύτηκαν ότι θα πιέσουν και εκείνοι από την πλευρά τους προς αυτή την κατεύθυνση. Το ίδιο πράττουν και οι Λευτέρης Αυγενάκης και Βασίλης Κεγκέρογλου με σχετικές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις. Φυσικά κι εμείς συνεχίζουμε τις πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση και μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ευελπιστώ σε θετικές εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα.
Θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πανέμορφης Αγίας Πελαγίας, ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή. Και όπως και με την μονάδα βιολογικού καθαρισμού της περιοχής, αλλά και τα τόσα άλλα μεγάλα έργα που είχαν ανάλογες καθυστερήσεις έτσι και σε αυτό, το θετικό αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει»
.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA