Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες συντήρησης στα δημοτικά σχολεία στην Αμμουδάρα και το Τσαλικάκι
Εργασίες συντήρησης στα δημοτικά σχολεία στην Αμμουδάρα και το Τσαλικάκι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη,16 Αυγούστου 2017
Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και βαψίματος στα σχολικά κτίρια του Μαλεβιζίου.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επιθεώρησε σήμερα τις εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και την Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού Συραγώ Χορταριά.

Ανάλογες εργασίες έχουν ήδη γίνει και σε άλλα σχολικά κτίρια, όπως το Βιοκλιματικό Λύκειο και το Γυμνάσιο Γαζίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο στην Αμμουδάρα, κ.α., ενώ θα ακολουθήσουν συντηρήσεις και σε όσα σχολικά κτίρια του Δήμου Μαλεβιζίου είναι απαραίτητο, από το προσωπικό του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μας κτιρίων συνεχίζονται και όπως διαπιστώνουμε σε κάθε επίσκεψή μας, γίνονται με τρόπο έντεχνο και άρτιο. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και θα ήθελα για μια ακόμα φορά να συγχαρώ τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, τους Προέδρους των σχολικών επιτροπών Άννα Φραντζεσκάκη και Γιάννη Ντουλάκη και τα μέλη των επιτροπών, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφο και τους διευθυντές των σχολείων για την άριστη συνεργασία και το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA