Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δήλωση Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη για την επέτειο της Αρχιεπισκοπικής Διακονίας του Κρήτης κ. Ειρηναίου
Δήλωση Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη για την επέτειο της Αρχιεπισκοπικής Διακονίας του Κρήτης κ. Ειρηναίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
Η επέτειος συμπλήρωσης 10 ετών Αρχιεπισκοπικής Διακονίας του Κρήτης κ. Ειρηναίου, μας δίνει την χαρά να εκφράσουμε για μια ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μας προς το πρόσωπο του σοφού μας Ποιμενάρχη.

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, έχει αποδείξει πολλάκις με τον λιτό του βίο και τον μεστό του λόγο, το πόσο πολύ μας αγαπά, μας νοιάζεται και μας προσέχει. Εργάζεται αθόρυβα για το ποίμνιό του με σεμνότητα και ταπεινοφροσύνη, βοηθάει όποιον έχει ανάγκη και αποτελεί ιδανικό παράδειγμα για τον καθένα μας. Αποτελεί μια φωτεινή πηγή έμπνευσης και θάρρους για να ανταποκρινόμαστε στις δικές μας καθημερινές προκλήσεις και έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη όλων των Κρητικών.

Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα γερός και δυνατός, να τον έχει καλά ο Μεγαλοδύναμος για να μας συμβουλεύει, να μας καθοδηγεί και να μας εμπνέει.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA