Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μαλεβιζίου για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων
Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μαλεβιζίου για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και είδαν τους κόπους μια χρονιάς να αποδίδουν καρπούς. Όλα τα παιδιά του Μαλεβιζίου - και όχι μόνο - που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους και να επιτύχουν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς των μαθητών που κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να μεταδώσουν τις απαραίτητες γνώσεις, καθώς και τους γονείς που υποστήριξαν τα παιδιά τους σε αυτή την προσπάθεια.

Για όσες νέες και νέους δεν κατάφεραν φέτος να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους, θα ήθελα να δώσω μια μόνο συμβουλή: Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, οι ευκαιρίες συνεχίζονται και η επιμονή καθώς και η προσήλωση στα όνειρά τους, ήταν, είναι και θα παραμένει πάντα, το μυστικό της επιτυχίας!

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA