Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κρητών Άσματα, από το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης στον Κρουσώνα
Κρητών Άσματα, από το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης στον Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017
Η πρώτη στην ιστορία της κρητικής μουσικής συμφωνία για ορχήστρα εγχόρδων και χορωδία είναι γεγονός!
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει μια μοναδική μουσική βραδιά την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στον Κρουσώνα, στην πλατεία της Αγίας Τριάδας.
Μια ανθολογία με μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών ενσωματωμένα σε έξι σουίτες, με εβδομήντα μουσικούς χορωδούς και τρεις κορυφαίους τραγουδιστές να συμπράττουν επί σκηνής. Συμμετέχουν οι Μιχάλης Αλεφαντινός, Γιώργος Μανωλιούδης & Βαγγέλης Πυθαρούλης με την καλλιτεχνική επιμέλεια - διεύθυνση του Συνόλου από τον Μαέστρο Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.
Η συναυλία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Μαλεβιζίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα «Νέα Γενιά».
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης (Σ.Ν.Τ.Κ.) βασίζεται σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία, εμπνευστής της οποίας είναι ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής, Μιχαήλ Ε. Μαρακομιχελάκης.
Το Σ.Ν.Τ.Κ. είναι ένα σύνολο πολλαπλών δράσεων όπως ορχήστρα, χορωδία και θεατροχορευτική ομάδα (υπό σύσταση) που μπορούν και συνυπάρχουν αλλά και να λειτουργούν ως αυτοτελή σχήματα. Το ρεπερτόριό του δεν περιορίζεται μόνο στην τοπική μας παράδοση αλλά περιλαμβάνει θέματα από πολλές παραδόσεις και είναι ενορχηστρωμένο από τον μαέστρο σύμφωνα με την προσωπική του μουσική αισθητική και τις ανάγκες του Συνόλου.
Δείτε δείγματα της δουλειάς του Σ.Ν.Τ.Κ. στους παρακάτω συνδέσμους: www.synolontk.gr & www.youtube.com/user/marakomichelakis
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA