Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες στο Λιμανάκι της Παντάνασας
Εργασίες στο Λιμανάκι της Παντάνασας PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017
Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο Λιμανάκι της Παντάνασας επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Β. Παρασύρη, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Ε. Αποστολάκη, τον Δ/τη του Λ.Τ. Παντάνασας Μ. Δαφέρμο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου - και λιμενικό - Γ. Κοτσυφό.

Στις νέες παρεμβάσεις στο Λιμανάκι, περιλαμβάνονται εργασίες μόνωσης στην οροφή του κτιρίου του Λιμενικού Ταμείου και του Λιμεναρχείου, η κατασκευή καλαίσθητων πετρόκτιστων ζαρντινιερών (οι οποίες λειτουργούν και ως παγκάκια), βαψίματα περιμετρικά του προβλήτα, καθώς και συντηρήσεις, επιδιορθώσεις και επισκευές σε διάφορα σημεία του λιμανιού. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, με περισσότερες παρεμβάσεις, τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού, κ.α.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Το πανέμορφο, μικρό αλλά γραφικό Λιμανάκι της Παντάνασας, στο οποίο λαμβάνουν χώρα και αρκετές ναυταθλητικές δραστηριότητες, αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς συμπολίτες μας και με αυτές τις εργασίες, το κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικό και ασφαλές για τους επισκέπτες του. Θα ήθελε να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Βαγγέλη Παρασύρη, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου μας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA