Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεργασία Δήμου Μαλεβιζίου – Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Συνεργασία Δήμου Μαλεβιζίου – Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017
Συνάντηση με θέμα την εντονότερη συνεργασία του Δήμου Μαλεβιζίου με το περιφερειακό τμήμα Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.

Στη συνάντηση, από την πλευρά του Δήμου Μαλεβιζίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Ά. Σαλούστρος, η Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Ε. Αποστολάκη και ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Γαζίου Γ. Κοτσυφός. Από την πλευρά του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε ο Πρόεδρος Ζ. Αμανάκης, ο Αντιπρόεδρος Μ. Χελιδώνης, το μέλος του Δ.Σ. Μ. Ανδρωνας και ο Αρχηγός των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Δ. Προνάκης.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της συνεργασίας και αποφασίστηκε ο μόνιμος ελλιμενισμός ενός ταχύπλοου του Ε.Ε.Σ. πλήρως εξοπλισμένου με όλα τα σωστικά μέσα, στο Λιμανάκι της Παντάνασσας, το οποίο και θα μπορεί σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, να επέμβει άμεσα σε κάθε έκτακτο γεγονός στα παράλια του Μαλεβιζίου. Παράλληλα, τα πεζοπόρα τμήματα του Ε.Ε.Σ., σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα θα μπορούν να παρέμβουν σε έκτακτα συμβάντα στην ενδοχώρα του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το γεγονός της στενότερης συνεργασίας μας τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Πρόκειται για μια πολυάριθμη και άριστα εκπαιδευμένοι ομάδα, που γνωρίζει σε συνεργασία με τις αρχές να αντιμετωπίζει κάθε δύσκολη κατάσταση με αποτελεσματικότητα και επιτυχία. Η συνεργασία αυτή συμβάλει τα μέγιστα σε θέματα πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, καθώς και στην αντιμετώπιση κάθε έκτακτου γεγονότος. Εύχομαι στα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να είναι πάντα καλά, γεροί και δυνατοί και φυσικά... αχρείαστοι!»

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA