Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στον Κρουσώνα
3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στον Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
Ο Δήμος Μαλεβiζίου, το Γραφείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κρουσώνα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα διοργανώνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, τον 3ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου, στον Κρουσώνα.
Για την μεταφορά των αθλητών από το Ηράκλειο, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου (πλ. Ελευθερίας) στις 08:30, το οποίο θα μεταφέρει όσους αθλητές το δηλώσουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

1. ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ 21,5 χλμ, ώρα 10:30: Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα. Χρονικό όριο τερματισμού 3,5 ώρες. Οι σταθμοί νερού θα είναι έξι (6) : στο 2ο, 5ο , 7ο , 10ο , 15ο , και 18ο χιλιόμετρο. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ.

2. ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 8 χλμ. ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ώρα 10:30: Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα, μαζί με αυτή των δρομέων.

3. ΑΓΩΝΑΣ 1.500 μ., ώρα 11:30: (για παιδιά Δημοτικών, Γυμνασίων-Λυκείων): Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
• ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ 21,5 χλμ: 18-29,30-39, 40-49, 50 & άνω.

• ΑΓΩΝΑΣ 1.500 μ: αγόρια & κορίτσια Δημοτικών, αγόρια & κορίτσια Γυμνασίων και Λυκείων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά έως Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017. Για συμμετοχή πατήστε εδώ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ

 

ΕΠΑΘΛΑ:
• ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ 21,5 χλμ.: Θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα σε όλους όσοι τερματίσουν, κύπελλο στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες γενικής κατάταξης, καθώς και στον πρώτο-η κάθε κατηγορίας εφόσον στην κατηγορία τερματίσουν τουλάχιστο 4 αθλητές. Θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρείς πρώτους-ες αθλητές-τριες κάθε κατηγορίας.

• ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 8 χλμ.: θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους όσοι τερματίσουν.

• ΑΓΩΝΑΣ 1.500 μ:. Θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα σε όλους όσοι τερματίσουν. Θα δοθεί κύπελλο στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια Δημοτικών και στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια Γυμνασίων και Λυκείων. Στους πρώτους τρεις μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων θα δοθεί μετάλλιο απονομών και σε όλους όσοι τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Μετά το πέρας των αγώνων και των απονομών, οι διοργανωτές θα προσφέρουν μπουφέ με εδέσματα σε όλους τους συμμετέχοντες & συνοδούς

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA