Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο Αναπτυξιακό Συνέδριο με πακέτο διεκδίκησης έργων για το Μαλεβίζι
Στο Αναπτυξιακό Συνέδριο με πακέτο διεκδίκησης έργων για το Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου θα παρευρεθεί στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης, παρουσιάζοντας τα αναγκαία μεγάλα έργα ανάπτυξης για τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, όσο και οι Αντιδήμαρχοι που θα συμμετάσχουν στις επί μέρους συνεδριάσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, είναι έτοιμοι να παρουσιάζουν τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί, την αναγκαιότητα αλλά και τα προσδοκώμενα οφέλη από έργα που βρίσκονται είτε στο στάδιο της ωρίμανσης, είτε είναι έτοιμα και ώριμα για να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα.
Η χωροθέτηση της Κορακιάς ως βιομηχανικό λιμάνι και η απομάκρυνση των οχλουσών εγκαταστάσεων των Ληνοπεραμμάτων, η ανάπλαση της Ελ. Βενιζέλου από το Γάζι μέχρι τα όρια του Δήμου Ηρακλείου, οι πολεοδομικές μελέτες, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας του Γαζίου, η ανάπλαση της παραλίας της Αμμουδάρας, η αποκατάσταση του Ενετικού Φρουρίου του Παλαιόκαστρου, είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα έργα που θα παρουσιαστούν στους αρμόδιους Υπουργούς.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας στο Δήμο Μαλεβιζίου, ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε ένα ρεαλιστικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τον Δήμο μας. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει, με την στήριξη και των συναρμόδιων φορέων σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, να υλοποιήσουμε αρκετά από τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπο μας. Υπάρχουν όμως και έργα πνοής για το Μαλεβίζι που δεν έχουν ακόμα δρομολογηθεί. Γνωρίζω φυσικά και κατανοώ τις δυσκολίες των καιρών μας, αλλά ταυτόχρονα οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή να μην σταματήσουμε ούτε λεπτό την προσπάθεια ανάπτυξης που καταβάλλουμε».

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA