Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εκπαιδευτικοί και γονείς συζήτησαν για την οδική ασφάλεια – Ξεκίνησε το πρόγραμμα του Δήμου Μαλεβιζίου
Εκπαιδευτικοί και γονείς συζήτησαν για την οδική ασφάλεια – Ξεκίνησε το πρόγραμμα του Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
Με την πρώτη δράση, αυτή της ενημέρωσης των εκπαιδευτικών και των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου, ξεκίνησε η εφαρμογή της πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Η πρώτη συνάντηση ενημέρωσης από τον Γιάννη Λιονάκη, πρόεδρο του Συλλόγου Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. και την καθηγήτρια του ΤΕΙ Κρήτης Μαρία Παπαδακάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου και σκοπός της ήταν να ενημερωθούν εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς, για τον τρόπο της μεταφοράς της γνώσης στο σύνολο της σχολικής κοινότητας. Υπενθυμίζεται ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.), τις δ/νσεις εκπαίδευσης, τις σχολικές επιτροπές, τις δ/νσεις των σχολικών μονάδων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αλλά και το Εργαστήριο Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΙ Κρήτης, αποσκοπεί στο να ενημερώσει αποτελεσματικά τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων για θέματα οδικής συμπεριφοράς.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ξεκινήσαμε την εφαρμογή ενός φιλόδοξου προγράμματος για τη σωστή ενημέρωση των μαθητών του Δήμου μας για θέματα οδικής ασφάλειας. Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν αποσκοπούμε σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε την πολιτεία, δεν θα μπορούσαμε άλλωστε, ούτε και ελπίζουμε ότι θα αλλάξουν όλα εύκολα, γρήγορα και «μαγικά». Θέλει κόπο, συντονισμένες ενέργειες και μεγάλη προσπάθεια. Έστω κι ένα παιδί όμως να πείσουμε για την αναγκαιότητα να φοράει για παράδειγμα το κράνος ή την ζώνη ασφαλείας ως οδηγός ή συνεπιβάτης οχήματος, θα είναι τεράστια επιτυχία!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Γιάννη Λιονάκη και τον Σύλλογο Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. για την άμεση ανταπόκρισή του, την καθηγήτρια του ΤΕΙ Κρήτης Μαρία Παπαδακάκη και το εργαστήριο οδικής ασφάλειας που υποστηρίζει την προσπάθεια, όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που συμμετείχαν στην συνάντησή μας, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη τον Πρόεδρο της ΤΚ Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και την υπ. του γραφείου παιδείας του Δήμου μας Ειρήνη Κατσάφαρου για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA