Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δώρισαν δυο απινιδωτές στον Δήμο Μαλεβιζίου
Δώρισαν δυο απινιδωτές στον Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Μια σημαντική δωρεά δυο απινιδωτών έκανε ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών που επισκέπτεται εδώ και 30 χρόνια για τις διακοπές του την Αμμουδάρα στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, ο Stefan και η Astrid Portratz μόνιμοι επισκέπτες του ξενοδοχείου Agapi Beach στην Αμμουδάρα, εξέφρασαν την επιθυμία στην διεύθυνση του ξενοδοχείου να δωρίσουν δυο απινιδωτές, έναν φορητό και έναν ο οποίος συμπεριλαμβάνει και καρδιογράφο, στην περιοχή. Από το ξενοδοχείο τους προτάθηκε ως αποδέκτης της δωρεάς να είναι ο Δήμος Μαλεβιζίου και το Δημοτικό Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που λειτουργεί εδώ και χρόνια στο Γάζι.
Σήμερα το πρωί, οι Γερμανοί φιλέλληνες συνοδευόμενοι από τον εκπρόσωπο του Ομίλου της Sbokos Hotel Group κ. Φώτη Σμπώκο, τον Γενικό Δ/ντη του Ομίλου κ. Χαράλαμπο Φωσκολάκη και τον Δ/ντη του Agapi Beach κ. Δημήτρη Στρατίκη, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής και παρέδωσαν τους δυο απινιδωτές.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τους δωρητές για την εξαιρετική αυτή κίνηση, τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα και σε δηλώσεις του τόνισε: «Μας συγκίνησε ιδιαίτερα αυτή η δωρεά, γιατί προέρχεται από ξένους επισκέπτες του τόπου μας οι οποίοι πραγματικά έχουν αγαπήσει την περιοχή μας. Εύχομαι να είναι αχρείαστοι αυτοί οι απινιδωτές και ο καρδιογράφος, αλλά όπως καταλαβαίνετε, σε μια ώρα ανάγκης θα φανούν σωτήριοι τόσο στο Δημοτικό Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που λειτουργούμε, όσο και στο Δημαρχείο μας.
Θα ήθελα και δημόσια να τους ευχαριστήσω για την δωρεά τους, να τους συγχαρώ για τις ευαισθησίες τους και να ευχηθώ να είναι γεροί και δυνατοί για να επισκέπτονται για πολλά ακόμα χρόνια τον Δήμο μας, όπως επίσης και να ευχαριστήσω τα στελέχη του Agapi Beach που πρότειναν τον Δήμο μας ως αποδέκτη αυτής της δωρεάς».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA