Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες βελτίωσης της καθημερινότητας στο Καβροχώρι
Εργασίες βελτίωσης της καθημερινότητας στο Καβροχώρι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
Σε εκτεταμένες εργασίες βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του Καβροχωρίου, προχώρησε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου και η Δ.Κ. Γαζίου.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες πρασίνου και καθαρισμών στην είσοδο του οικισμού, αποκατάστασης κατεστραμμένων σημάτων οδικής κυκλοφορίας, καθαρισμοί, κλαδέματα και καλλωπισμοί κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου, επισκευές στην παιδική χαρά με αντικατάσταση σπασμένων παιχνιδιών, συντηρήσεις και βαψίματα, καθαρισμός και καλλωπισμός του χώρου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και του κοιμητηρίου, κ.α.

«Η αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών όλων των οικισμών του Δήμου μας είναι μιας διαρκής διαδικασία για τις δημοτικές υπηρεσίες» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τονίζοντας: «Παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η μεγάλη έκταση του Δήμου μας, προσπαθούμε συνέχεια να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και να καθιστούμε τους οικισμούς μας ακόμα πιο ελκυστικούς για τους επισκέπτες μας. Ειδικά στο Καβροχώρι, το οποίο αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους, ο στόχος μας είναι το κάνουμε ακόμα πιο όμορφο και ελκυστικό.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό καθώς και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας για το πολύ καλό αποτέλεσμα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA