Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πολεοδομική μελέτη – ανάσα για το Γάζι
Πολεοδομική μελέτη – ανάσα για το Γάζι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017
Την σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής ενότητας Γαζίου, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ με αυτοχρηματοδότηση, υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Πρόκειται για την μελέτη βάση της οποίας γίνεται η εφαρμογή του σχεδίου πόλης του Γαζίου και καθορίζονται οι εισφορές των ιδιοκτητών οικοπέδων της ευρύτερης περιοχής, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την άμεσή οικοδόμησή τους. Παράλληλα, με την ολοκλήρωση της μελέτης, μπορούν να προχωρήσουν οι απαραίτητες πολεοδομικές παρεμβάσεις από τη Δημοτική Αρχή, οι διανοίξεις δρόμων που προβλέπονται στο σχέδιο πόλης (όπως για παράδειγμα της Λ. Ελ. Βενιζέλου), η δημιουργία των προβλεπόμενων κοινόχρηστων χώρων, κλπ, ενώ παράλληλα ενισχύονται οι συνθήκες πολιτικής προστασίας και βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Γαζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Πρόκειται για μια μελέτη που θα δώσει ανάσα στο σύνολο των ιδιοκτητών οικοπέδων της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου, θα αλλάξει την εικόνα της πρωτεύουσας του Δήμου μας και να αναβαθμίσει την καθημερινότητα όλων των δημοτών μας. Μια μελέτη όχι απλά απαραίτητη, αλλά αναγκαία για την εφαρμογή του σχεδίου πόλης στο Γάζι, με πολλαπλά και πολύ σημαντικά οφέλη για τους κατοίκους της πόλης μας.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλη Αντωνογιαννάκη, καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας για την πολύ καλή δουλειά και το αποτέλεσμα που κατάφεραν».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA