Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκινάει με άριστες προοπτικές η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου
Ξεκινάει με άριστες προοπτικές η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Με τις καλύτερες προοπτικές αρχίζει η υλοποίηση ενός ακόμη στόχου που τέθηκε από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου.

Ο λόγος για την ίδρυση της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου, που ήδη ξεκίνησε την πορεία της. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας, στο Τσαλικάκι, οριστικοποιήθηκε το πλάνο του νέου αυτού θεσμού και ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που θα εξασφαλίσουν τη δημιουργία μιας σημαντικής Δημοτικής Χορωδίας, η οποία θα αποτελείται από δυο τμήματα, την Παιδική Χορωδία και τη Χορωδία των Ενηλίκων.
Δυο καθηγητές μουσικής, γνωστοί για την επιτυχή πορεία τους στο χώρο, επελέγησαν για τα δυο τμήματα. Ο κ. Μιχάλης Μαρακομιχελάκης αναλαμβάνει την οργάνωση της Παιδικής Χορωδίας και η κ. Εύα Κουτσογιαννάκη το τμήμα των ενηλίκων. Το όλο εγχείρημα συντονίζει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου Κώστας Τριγώνης, τον οποίο πλαισιώνουν η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη (υπεύθυνη Παιδικού τμήματος) και το μέλος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Μαρία Αντωνογιαννάκη (υπεύθυνη τμήματος ενηλίκων).
Ο Κώστας Τριγώνης μετά την οριστικοποίηση του πλάνου της Δημοτικής Χορωδίας, ευχαρίστησε την κ. Κουτσογιαννάκη και τον κ. Μαρακομιχελάκη για την προθυμία και το ενδιαφέρον τους να αναλάβουν την υλοποίηση του υψηλού αυτού στόχου του Δήμου και μάλιστα έναντι συμβολικής αμοιβής. Ευχαρίστησε επίσης τις κυρίες Αντωνογιαννάκη και Φραντζεσκάκη για τη στήριξή τους στον όλο σχεδιασμό και για την σημαντική προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Μαλεβιζίου. Σημειώνεται ότι ήδη έχει αρχίσει να εκδηλώνεται ζωηρό ενδιαφέρον από δεκάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής για συμμετοχή στη νεοσύστατη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου, γεγονός που προοιωνίζεται μια εντυπωσιακή συνέχεια.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις ανέφερε: «Ένας ακόμα πολιτιστικός θεσμός στον Δήμο μας, γεννιέται! Εύχομαι να έχει πάντα επιτυχίες και να συμβάλλει στην ψυχαγωγία και την ανάπτυξη της μουσικής παιδείας των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς καθηγητές Μιχάλη Μαρακομιχελάκη και Εύα Κουστογιαννάκη, όπως επίσης και τους συνεργάτες μου, Κώστα Τριγώνη, Άννα Φραντζεσκάκη και Μαρία Αντωνογιαννάκη για την όλη προσπάθεια και να καλέσω τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν και αυτόν το θεσμό, να τον στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην παιδική χορωδία και την χορωδία ενηλίκων του Δήμου μας».

 

Επισυνάπτεται φωτογραφία (από αριστερά, Ά. Φραντζεσκάκη, Ε. Κουτσογιαννάκη, Κ. Τριγώνης, Μ. Αντωνογιαννάκη, και Μ. Μαρακομιχελάκης).

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA