Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παιδική & εφηβική χορωδία στο Δήμο Μαλεβιζίου
Παιδική & εφηβική χορωδία στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ξεκινάει τη διαδικασία δημιουργίας τμήματος παιδικής - εφηβικής χορωδίας και καλεί όσα παιδιά ενδιαφέρονται, ηλικίας από 6 ετών (Α΄ Δημοτικού) έως 17 ετών, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε αυτή.

Η Χορωδία είναι μια ευκαιρία για κάθε παιδί να ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι της έκφρασης μέσα από το τραγούδι. Στη Χορωδία κάθε παιδί θα αναπτύξει μουσική αντίληψη, θα μάθει να κατανοεί και να διαβάζει μουσική, να αξιοποιεί τις φωνητικές του δυνατότητες και να δουλεύει ομαδικά μέσα σε μια χαρούμενη παρέα.
Τα δοκιμαστικά θα γίνονται υπό την διεύθυνση καθηγητή μουσικής κάθε Δευτέρα 18.00 έως 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Μαρίνας-Μενέλαου Λουντέμη 11.
Οι νεαροί χορωδοί θα παρακολουθούν μαθήματα μουσικής θεωρίας - σολφέζ και φωνητικής αγωγής ειδικά για παιδιά, ενώ παράλληλα θα έρχονται σε επαφή με τα αριστουργήματα των μεγάλων συνθετών, δείγματα σύγχρονης μουσικής, καθώς και παραδοσιακή μουσική από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τα παιδιά που εκδηλώνουν ενδιαφέρον δεν χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις ή εξασκημένες φωνές. Πάνω από όλα όμως, χρειάζεται να έχουν διάθεση συνεργασίας και πολλή αγάπη για το τραγούδι. Άλλωστε η μουσική είναι η κοινή γλώσσα των ανθρώπων.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται καθημερινά στο Γραφείο Παιδείας και Πολιτισμού στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Μαρίνας, Μενέλαου Λουντέμη 11 και ώρες 09:00-12:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2815104021 και 6973498598 (Φραντζεσκάκη Άννα).

Οι ακριβείς ώρες του προγράμματος θα διαμορφωθούν, μεταγενέστερα, κατόπιν συλλογής των αιτήσεων.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA