Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με στελέχη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης
Με στελέχη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017
Με στελέχη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συζητώντας για διάφορα κοινά θέματα των όμορων Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.

Ο Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας και παρακολουθεί από κοντά όλες τις δραστηριότητές της δημοτικής παράταξης, υποδέχτηκε στο γραφείο του την Πρόεδρο Άννα Παπαχρονάκη και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Μανόλη Βασιλάκη, Κώστα Βαρβεράκη και Γιώργο Μαυρογιάννη με τους οποίους και συζήτησε σε άριστο κλίμα για όλα τα κοινά θέματα των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Με τον όμορο Δήμο Ηρακλείου, όπως είναι φυσικό, έχουμε πολλά κοινά θέματα που απαιτούν διαδημοτική συνεργασία και με τα στελέχη της Ηράκλειας Πρωτοβουλία, της οποία υπήρξα ιδρυτικό μέλος, χαίρομαι πάντα να συζητάω για όλα τα ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Πρόκειται άλλωστε για στελέχη με άποψη και εμπειρία σε αρκετά θέματα και οι ιδέες αλλά και οι προτάσεις τους έχουν πάντα ενδιαφέρον».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA