Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διακόσμησαν την παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ τα μέλη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου
Διακόσμησαν την παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ τα μέλη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017
Με Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες διακόσμησαν την Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ οι ωφελούμενοι και τα μέλη των κοινωνικών δομών του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ).

Τα παιδιά των παιδικών σταθμών και τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Κέντρου Κοινότητας και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), καθώς και οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Οργανισμού, κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ζωγραφιές στολίζοντας την κλινική, με σκοπό οι μικροί ασθενείς να αισθανθούν όσο πιο ευχάριστα γίνεται την περίοδο των εορτών.
Την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ευχάριστου αποτελέσματος γεμάτο από χρώματα και διάθεση Χριστουγέννων.

Στη δράση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Λυδάκης, η Διευθύντρια του Οργανισμού Μαρία Τρούλη, ο Προϊστάμενος του Κέντρου Κοινότητας Γιώργος Παναγιωτάκης, η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Αμαλία Αγγουρίδη και ο Ψυχολόγος του Κέντρου Μανώλης Παπαστεφανάκης, οι οποίοι έγιναν δεκτοί από την Προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής Διαμάντω Ζουλομητάκη και το προσωπικό της κλινικής.

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA