Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η οδική ασφάλεια στο 7ο Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Μαλεβιζίου
Η οδική ασφάλεια στο 7ο Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
Η οδική ασφάλεια ήταν το θέμα που απασχόλησε το 7ο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Μαλεβιζίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των γυμνασίων και των λυκείων του Δήμου, κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα σε ολόκληρη την χώρα και συζήτησαν τις δράσεις και τις παρεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν. Τη συνεδρίαση διεύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Μανώλης Αντωνογιαννάκης, ενώ συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαλεβιζίου Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης) και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη.
Με το τέλος της συνεδρίασης, οι μαθητές του Λυκείου Γαζίου παρουσίασαν και το ημερολόγιο του 2018 που έχουν ετοιμάσει, ένα ημερολόγιο αφιερωμένο στην οδική ασφάλεια και στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για το θέμα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Οι μαθητές μας για μια ακόμα φορά απέδειξαν ότι διαθέτουν ιδέες με φαντασία και όρεξη για να προσφέρουν στον τόπο μας. Χαίρομαι που αυτός ο θεσμός που εφαρμόζουμε από το 2011 έχει θετικά αποτελέσματα και εύχομαι η πρωτοβουλία που φέτος το καλοκαίρι αναλάβαμε μαζί και με Συλλόγους και φορείς αρμόδιους για την οδική ασφάλεια να έχει θετικά αποτελέσματα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στο 7ο Συμβούλιο Νεολαίας Μαλεβιζίου, καθώς και στους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, που για μια ακόμα χρονιά το διοργάνωσαν με επιτυχία».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες συνεδριάσεις του, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας έχει ασχοληθεί με το θέμα της λειψυδρίας (2016), τη σχέση μαθητή - βιβλίου (2015), την κοινωνική και πολιτική κρίση της χώρας μας (2014), την πολιτιστική ανάπτυξη του Μαλεβιζίου (2013), τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (2012), καθώς και με την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών (2011).
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA