Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Μαλεβιζίου
Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018
Το Τεχνικό Δελτίο για εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Μαλεβιζίου και ειδικότερα στο δρόμο από τη Ροδιά προς το Παλαιόκαστρο μήκους περίπου 2,2 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 280.000 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στις εργασίες περιλαμβάνονται επίσης διαπλατύνσεις του δρόμου σε σημεία που είναι αναγκαίο, χωματουργικά αλλά και τεχνικά έργα, έτσι ώστε να παραδοθεί για χρήση ένας άνετος και ασφαλής άξονας που θα ενώνει τους δυο οικισμούς του Μαλεβιζίου. Αξίζει να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είχε υποστεί αρκετές ζημιές από έντονα καιρικά φαινόμενα προηγούμενων μηνών και η κατασκευή του αποτελούσε καθολικό αίτημα των τοπικών κοινωνιών και της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μια ακόμα στοχευμένη παρέμβαση με στόχο την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών δυο πανέμορφων οικισμών του Δήμου μας, της Ροδιάς και του Παλαιοκάστρου, ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί. Με την συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, τον οποίο και ευχαριστώ για την υποστήριξή του στις προσπάθειές μας, ο συγκεκριμένος οδικός άξονας που ενώνει τους δυο οικισμούς αναβαθμίζεται αισθητά και θα προσφέρει την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια στους οδηγούς».

Στην υπογραφή του Τεχνικού Δελτίου έδωσαν επίσης το παρών ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκης και ο Πρόεδρος της Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης.

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA