Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
Αρ. Πρωτ:1916
Αριθμ. Πρόσκλησης 06
Αγαπητέ συνάδελφε, την Τετάρτη 14- 02- 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

1. Άσκηση ή μη προσφυγής κατά της από 24-1-2018 (αρ πρωτ 17540/2017) απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με την οποία ακυρώνεται η υπ αρ 454/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Συγκρότηση της Επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων κατά τη διαδικασία ανάθεσης δημόσιας σύμβασης προμήθειας ή παροχής γενικών υπηρεσιών που αφορούν το έτος 2018, σύμφωνα με το Ν. 4412/2016.
3. Ψήφιση διάθεσης πίστωσης -Κατάρτιση όρων διακήρυξης και έγκριση πρακτικού κλήρωσης διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ».
4. Ψήφιση διάθεσης πίστωσης -Κατάρτιση όρων διακήρυξης και έγκριση πρακτικού κλήρωσης διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργο ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ «ΛΙΒΑΔΙ» Κρουσώνα Δ.Μαλεβιζίου.
5. Ψήφιση διάθεσης πίστωσης-Έγκριση μελέτης και τεχνικών προδιαγραφών - καθορισμός τρόπου εκτέλεσης - κατάρτιση όρων διακήρυξης και έγκριση πρακτικού κλήρωσης διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργο : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ»
6. Ψήφιση διάθεσης πίστωσης-Έγκριση μελέτης και τεχνικών προδιαγραφών - καθορισμός τρόπου εκτέλεσης - κατάρτιση όρων διακήρυξης και έγκριση πρακτικού κλήρωσης διεξαγωγής διαγωνισμού για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝΔ.Ε. ΚΡΟΥΣΩΝΑ»
7. Έγκριση 2ου πρακτικού για το έργο: Επισκευή Δημοτικού Σχολείου Κεραμουτσίου.
8. Έγκριση 1 πρακτικού για το έργο «Αντιμετώπιση καταστροφών από έκτακτα καιρικά φαινόμενα».
9. Νομιμοποίηση δικηγόρου του Δήμου Χριστίνας Κοκκινάκη για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Χανίων προκειμένου για την εκπροσώπηση του Δήμου στην συζήτηση της με αρ 501/2015 αίτηση ακύρωσης που άσκησε ο Ιωάννης Ανδρουλάκης κατά τη δικάσιμο της 8-3-2018 και σε κάθε μετ αναβολήν δικάσιμο.
10. Νομιμοποίηση δικηγόρου του Δήμου Χριστίνας Κοκκινάκη για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Χανίων προκειμένου για την εκπροσώπηση του Δήμου στην συζήτηση του δικογράφου προσθέτων λόγων που άσκησε ο Γεώργιος Μαυρομάτης κατά τη δικάσιμο της 22-3-2018 και σε κάθε μετ αναβολήν δικάσιμο.
11. Ορισμός υπαλλήλου για την έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής για τον τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) των οχημάτων του Δήμου μας.
12. Εγκριση άσκησης έφεσης του Δήμου Μαλεβιζίου κατά της υπ αρ 67/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου.
13. Έγκριση διάθεσης πίστωσης, για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Μαλεβιζίου προϋπολογισμού δαπάνης 100.000,00 €.
14. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 438,96 € για την εκτέλεση προμήθειας «Προμήθεια Εξοπλισμού Δημοτικού Γυμναστηρίου Γαζίου.
15. Ψήφιση διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια χρωμάτων και μονωτικών
16. Ψήφιση διάθεσης πίστωσης για την εργασία «Αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου»

 

 

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο PDF (74 KB)
Τεύχη Πρόσκλησης

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA