Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 600.000 ευρώ για έργα οδοποιίας σε Γάζι και Αγία Πελαγία
600.000 ευρώ για έργα οδοποιίας σε Γάζι και Αγία Πελαγία PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018
Με το ποσό των 600.000 ευρώ ρίχνεται στην μάχη βελτίωσης των δρόμων σε Αγία Πελαγία και στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Γαζίου, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για χρηματοδότηση που προέρχεται από το Υπουργείο Υποδομών με στόχο την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών των συγκεκριμένων περιοχών.
Το συγκεκριμένο αίτημα είχε κατατεθεί από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη προς τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Δήμο Μαλεβιζίου. Ο Δήμαρχος είχε παρουσιάσει τα δεδομένα στον Γεν. Γραμματέα καθώς και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος από πόρους του Δήμου, με τον Γ. Δέδε να δεσμεύεται ότι θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με χαρά πληροφορηθήκαμε την έγκριση του αιτήματός μας από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και τη χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις περιοχές της Δ.Ε. Γαζίου και της Αγίας Πελαγίας. Με το ποσό αυτό θα μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις και να βελτιώσουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας αλλά και την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γιώργο Δέδε για την υποστήριξή του όπως επίσης και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη για την καθοριστική συμβολή του και σε αυτό το έργο
».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA