Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στους δρόμους οι μαθητές για τη μάστιγα των τροχαίων
Στους δρόμους οι μαθητές για τη μάστιγα των τροχαίων PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018
Στους δρόμους του Γαζίου βγήκαν οι μαθητές της Β' τάξης του Γυμνασίου Γαζίου και με τη συνοδεία αστυνομικών από το Α.Τ. Αμμουδάρας, των καθηγητών τους, εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων, του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, θέλησαν να ευαισθητοποιήσουν τους παραβάτες οδηγούς της πόλης.
Οι αστυνομικοί εξηγούσαν στους μαθητές τις τροχονομικές παραβάσεις που διαπίστωναν, την επικινδυνότητα τους και τον τρόπο αντιμετώπισης που υπάρχει, ο οποίος εκτός από τη σύσταση, περιλαμβάνει και τη σχετική κλήση. Στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη οι μαθητές προχώρησαν και σε συμβολική καθιστική διαμαρτυρία, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι όλη η δράση υλοποιήθηκε χωρίς να παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων. 
Με την κίνησή τους αυτή, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται τους τελευταίους μήνες στο Δήμο Μαλεβιζίου με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τα παιδιά θέλησαν για μια ακόμα φορά να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα για την ασφαλή οδήγηση προς όλους τους οδηγούς.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων για την πρωτοβουλία τους, όπως επίσης και τα στελέχη του Α.Τ. Αμμουδάρας για την υποστήριξή τους και τόνισε: «Και η εδραίωση συνθηκών οδικής ασφάλειας, είναι πρώτα απ' όλα θέμα παιδείας. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω τα νέα παιδιά, τους αυριανούς οδηγούς, να αναλαμβάνουν και να υλοποιούν τέτοιες διαδραστικές ενέργειες, να ενημερώνονται και να μαθαίνουν για το ως πρέπει να κινούμαστε στο δρόμο. Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρουν να διαδώσουν αυτά τα μηνύματα ακόμα περισσότερο, για να απαλλαγούμε ή έστω να μειώσουμε τις δραματικές συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων».
Τους μαθητές συνόδευαν, εκτός από τα στελέχη του Α.Τ. Αμμουδάρας, οι καθηγήτριές τους Σοφία Γιασάκη και Ειρήνη Σφακιανάκη, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γαζίου Ελένη Ξυλούρη, Μαρία Πολάκη και Βασιλεία Σμπώκου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Ε. Γαζίου Γιάννης Κοτσιφός και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης).

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA