Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στην Αμμουδάρα
Εργασίες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
Τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο αγίας Μαρίνας στην Αμμουδάρα (πρώην αθλητικό) επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Μανώλη Παπαδομανωλάκη και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Λυδάκη, καθώς και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσιφό συναντήθηκε με τον Δ/ντη του σχολείου Απόστολο Κλινάκη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γιώργο Μπαχλιτζανάκη και είδαν από κοντά το αποτέλεσμα της τοποθέτησης του ειδικού αθλητικού δαπέδου, της νότιας περίφραξης, των ελαιοχρωματισμών και των μονώσεων των κτιρίων που έγιναν από τη δημοτική αρχή.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Ολοκληρώσαμε και σε αυτό το σχολείο μια σειρά παρεμβάσεων που το καθιστούν πιο όμορφο και πιο λειτουργικό για τους μαθητές και τους δασκάλους τους. Με την υποστήριξη και του δραστήριου Συλλόγου Γονέων που αγόρασε και τοποθέτησε τις μπασκέτες, τα μέλη του οποίου και θερμά ευχαριστώ, βελτιώσαμε αισθητά τις συνθήκες σε ένα ακόμα σχολείο του Δήμου μας.
Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Μ. Παπαδομανωλάκη και Ά. Σαλούστρο, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Α. Φραντζεσκάκη, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γ. Κοτσιφό και όλα τα στελέχη μας, για την πολύ καλή δουλειά που έγινε
».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA