Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η ανάπτυξη της περιοχής Λιβάδι στο επίκεντρο συνάντησης στο Μαλεβίζι
Η ανάπτυξη της περιοχής Λιβάδι στο επίκεντρο συνάντησης στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
Συνάντηση εργασίας με θέμα την ανάπτυξη της περιοχής Λιβάδι στον Κρουσώνα, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι, έπειτα από ανοικτό κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν μηχανικοί και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Λιβάδι, συζητήθηκαν τρόποι ανάπτυξης μιας περιοχής ιδιαίτερου φυσικού κάλους που βρίσκεται κοντά στην πόλη, καθώς και η υλοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων που θα μπορούσαν να τονώσουν την αναπτυξιακή προοπτική της. Στη συνάντηση, συζητήθηκε επίσης και η πορεία του έργου ανάδειξης των οικισμών της Δ.Ε. Κρουσώνα ως παραδοσιακών - ένα έργο που καλύπτει το σύνολο των οικισμών του Δήμου - και οι αναπτυξιακές προοπτικές που αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Στο Μαλεβίζι, έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε περιοχές απαράμιλλου φυσικού κάλους σε ολόκληρο τον Δήμο. Μια τέτοια περιοχή είναι και το Λιβάδι στον Κρουσώνα. Όπως είναι γνωστό, ως Δημοτική Αρχή έχουμε ήδη πραγματοποιήσει παρεμβάσεις ανάδειξής της, έχουμε βελτιώσει την πρόσβαση, προβάλλουμε γενικότερα το ορεινό Μαλεβίζι, αλλά στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο και αυτή την περιοχή με έργα και πολύπλευρες παρεμβάσεις.
Συζητάμε με τοπικούς φορείς, με συναδέλφους μηχανικούς και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Λιβάδι, ανταλλάσουμε προτάσεις και ιδέες και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούμε να έχουμε ένα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο σχέδιο αναπτυξιακών παρεμβάσεων που θα βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα και θα κάνει και το Λιβάδι πόλο έλξης για τους επισκέπτες του τόπου μας, χειμώνα - καλοκαίρι
».

Το παρών στη συνάντηση εκτός από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη τους μηχανικούς και τους επιχειρηματίες της περιοχής, έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Μανώλης Αντωνογιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Βαλτζάκης, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Γιώργος Τζωράκης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA