Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018
Αρ. Πρωτ. 7142
Αριθμ. Πρόσκλησης 16
Αγαπητέ συνάδελφε, την Παρασκευή 18-05-2018 και ώρα 10:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

1. Ψήφιση πιστώσεων για την εκτέλεση υπηρεσιών και προμηθειών (2).
2. Έγκριση εκκαθάριση δαπάνης δημοσίευσης διακηρύξεων από τις οποίες δεν αναδείχθηκαν ανάδοχοι.
3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου εκτός του οικισμού Κρουσώνα της Δ.Ε. Κρουσώνα για χρήση του ως χώρος φύλαξης εξοπλισμού πυροπροστασίας.
4. Έγκριση 1ου πρακτικού, του συνοπτικού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια ανοικτού στεγάστρου κερκίδων γηπεδικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Κρούσώνα»
5. Έγκριση 1ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών) για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες & προμήθειες εξοπλισμού για τη διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας & της παιδικής χαράς Γαζίου».
6. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση πλατείας στην θέση Λιβάδι Κρουσώνα».
7. Έγκριση πρακτικών (Ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών) για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων & οδών Τσαλικακίου».
8. Έγκριση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών».
9. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή αγωγού ομβρίων Τ.Κ. Μονή», προϋπολογισμού δαπάνης 20.275,45 €.
10. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων Δ.Ε. Τυλίσου», προϋπολογισμού δαπάνης 32.000,00 €.
11. Καθορισμός των όρων μίσθωσης ακινήτου πλησίον της παραλίας στην περιοχή Αμμουδάρας για χρήση του ως δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.
12. Καθορισμός των όρων μίσθωσης ακινήτου εκτός του οικισμού Φόδελε της Δ.Ε. Γαζίου για χρήση του ως αποθηκευτικός χώρος φύλαξης εξοπλισμού πυροπροστασίας.
13. Καθορισμός των όρων μίσθωσης ακινήτων στη Δ.Ε. Αχλάδας για χρήση του ως δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.
14. Καθορισμός όρων διακήρυξης πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση άνω στάθμης δημοτικού ακινήτου εμβαδού 40 τ.μ. στο κέντρο του οικισμού Λουτρακίου της Δημοτικής Ενότητας Κρουσώνα
15. Καθορισμός όρων διακήρυξης πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση τμήματος δημοτικού ακινήτου στο Γάζι, μη στεγασμένου χώρου 30 τ.μ. όμορο με την κάβα ΠΕΤΡΑΚΗ με πρόσοψη στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.
16. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 1.000,00 € που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2018, για την πληρωμή των δαπανών τεχνικού ελέγχου των οχημάτων (Κ.Τ.Ε.Ο) των οχημάτων του Δήμου μας.
17. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ' αρ 180/2018 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου με την οποία επιδικάζεται στον Γεώργιο Κουτεντάκη του Κωνσταντίνου το ποσόν των 59.232,61 ευρώ πλέον ΦΠΑ και επιδόθηκε εκ νέου στον Δήμο μας στις 14-04-2018.
18. Αναμόρφωση διαδικασίας για την παράταση χρόνου για την ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών του έργου «Αποκατάσταση οδικού δικτύου περιοχής Αγ. Πελαγίας και ΔΕ Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου».
19. Δέσμευση πιστώσεων για συνεχιζόμενες υπηρεσίες και έργα προβλεπόμενες στον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2018.
20. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018 (ένατη).

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA