Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δημοπρατήθηκαν οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας!
Δημοπρατήθηκαν οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας! PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου: «Επεμβάσεις στους Κόμβους Αγ. Πελαγίας και Αχλάδας του Β.Ο.Α.Κ. για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας» και μάλιστα με αυξημένο προϋπολογισμό 5.000.000,00 €!

Η σχετική προκήρυξη δημοσιοποιήθηκε σήμερα στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ξεκινάει έτσι η διαδικασία επιλογής αναδόχου για την κατασκευή των σημαντικών αυτών έργων οδικής ασφάλειας, για τα οποία τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης με τους συνεργάτες του στη Δημοτική Αρχή, όσο και οι φορείς και οι κάτοικοι της Αγίας Πελαγίας, αγωνιζόταν εδώ και πολλά χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είδαμε σήμερα ότι ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης των τόσο σημαντικών αυτών έργων. Έργων που χωρίς ίχνος υπερβολής, θα σώσουν πολλές ζωές σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο του ΒΟΑΚ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, τον Γ.Γ. του Υπουργείου Γιώργο Δέδε, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, τον ειδικό σύμβουλο του Υπουργού Μιχάλη Βαρδουλάκη, τα στελέχη της δ/νσης Μελετών και Υποδομών του Υπουργείου, όλους τους εκπροσώπους των φορέων της Αγίας Πελαγίας και των φορέων του τουρισμού, τους κατοίκους της Αγίας Πελαγίας, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν και υποστήριξαν την προσπάθειά μας και φυσικά του συνεργάτες μου στη Δημοτική Αρχή, την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη, τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Ανδρουλάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Πεδιώτη και όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, καθώς επίσης και τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου μας.
Να ευχαριστήσω επίσης θερμά τους ιδιοκτήτες γης που παραχώρησαν τις περιουσίες τους πριν γίνουν οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης, για να μην καθυστερήσουν τα έργα
».

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο pdf (636 KB)
Προκήρυξη

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA