Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μια ακόμα Γαλάζια Σημαία στην Αμμουδάρα – Η 5η της πανέμορφης παραλίας!
Μια ακόμα Γαλάζια Σημαία στην Αμμουδάρα – Η 5η της πανέμορφης παραλίας! PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018
Στην εκδήλωση έπαρσης της Γαλάζιας Σημαίας στο ξενοδοχείο Agapi Beach στην Αμμουδάρα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Τζεδάκη και Άρη Σαλούστρο, την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου. Η Γαλάζια Σημαία του ξενοδοχείου «κατέφθασε» από τη θάλασσα, με τους ξένους επισκέπτες να την υποδέχονται με χειροκροτήματα και να αποθανατίζουν τις στιγμές, που μέσω των κοινωνικών δικτύων θα διαφημίσουν την Αμμουδάρα και το Μαλεβίζι σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αυτή είναι η 5η Γαλάζια Σημαία που θα κυματίζει εφέτος στην μεγάλη και πανέμορφη παραλία της Αμμουδάρας - και 7η συνολικά για το Δήμο Μαλεβιζίου - κάτι που αποδεικνύει την καθαρότητα των νερών και της ακτής, αφού οι έλεγχοι από τον αρμόδιο φορέα πιστοποίησης, είναι εξονυχιστικοί και διαρκείς. Γαλάζια σημαία έχει απονεμηθεί σε τέσσερα ακόμα ξενοδοχεία της Αμμουδάρας, στο Apollonia, το Candia Maris, το Santa Marina και το Atlantica Akti Zeus, στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στο Φόδελε και στο Athina Palace στο Μαδέ.

Η Γαλάζια Σημαία
Η Γαλάζια Σημαία, απονέμεται σε οργανωμένες ακτές με βάση αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια και αποτελεί μία πρότυπη δράση για ακτές με μεγάλο αριθμό λουόμενων. Το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τη δεκαετία του '80 και εφαρμόζεται σε περισσότερες από 50 χώρες από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE) σε συνεργασία με τους συντονιστές των χωρών μελών του, εφαρμόζει κριτήρια βράβευσης τα οποία αναθεωρούνται και αυστηροποιούνται διαρκώς, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών στις ακτές και στις μαρίνες που βραβεύονται.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA