Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου
Δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
Η κοινωνική λειτουργός και ο ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου - Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου συνεργασίας με δομές και φορείς που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης και προώθησης της απασχόλησης, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον περιφερειακό συντονιστή Μανώλη Μελαμπιανάκη και τον επαγγελματικό Σύμβουλο Μάνο Πετράκη του ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης.
Σκοπός της συνάντησης, ήταν η από κοινού διαμόρφωση ενός πλάνου συνεργασίας για την υλοποίηση δράσεων με δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε ανέργους και εργαζόμενους, εξυπηρετούμενους του Κέντρου Κοινότητας και των λοιπών δομών του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Οι δωρεάν αυτές υπηρεσίες, απευθύνονται σε:
  • εργαζόμενους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στα πεδία των εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης καθώς και για ζητήματα που ενδιαφέρουν τους απασχολούμενους.
  • ανέργους στα πεδία της απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης με σκοπό την ένταξη/ επανένταξη τους στην αγορά εργασίας.
Οι τρόποι υποστήριξης αφορούν στην παροχή εξατομικευμένης συμβουλευτικής και πληροφόρησης, τη διενέργεια ομαδικών εργαστηρίων και την τακτική αποστολή ενημερωτικών δελτίων για θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά και απασχόλησης, προς τους ωφελούμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα θέματα εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας αλλά και τα θέματα που αφορούν τους ανέργους άμεσα από την υπηρεσία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου, καθημερινά από τις 09:00-15:00, στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου & Αντιγόνης 1, Γάζι, ή τηλεφωνικά από το 2810823904.


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA