Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δυο νέα βρεφονηπιακά τμήματα στους σταθμούς του Γαζίου και της Αμμουδάρας
Δυο νέα βρεφονηπιακά τμήματα στους σταθμούς του Γαζίου και της Αμμουδάρας PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
Την χρηματοδότηση για τη δημιουργία δυο νέων τμημάτων βρεφικής φροντίδας, στον βρεφονηπιακό σταθμό Πολύδροσου στο Γάζι και στον Παιδικό Σταθμό Αμμουδάρας, εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου και ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.
Ειδικότερα, ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. θα επιχορηγηθεί με το ποσό των 75.000 ευρώ για την δημιουργία των δυο νέων τμημάτων στις υπάρχουσες δομές, κάτι που του επιτρέπει να αυξήσει το αριθμό των φιλοξενούμενων βρεφών και να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου και της Αμμουδάρας. Τα δυο νέα τμήματα, θα λειτουργήσουν από την επόμενη περίοδο, 2019 - 2020.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού στο Δήμο μας είναι ραγδαίοι. Γι' αυτό και έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος στην σχολική στέγη, σε όλες τις βαθμίδες, αλλά και στον τομέα των παιδικών και βρεφικών σταθμών. Έχουμε κατασκευάσει το νέο Λύκειο Γαζίου, ανακαινίσαμε πλήρως και θέσαμε ξανά σε χρήση το παλιό αθλητικό γυμνάσιο, κατασκευάζουμε αυτό το διάστημα το νέο Δημοτικό Γαζίου, δημιουργήσαμε νέα νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, ανακαινίσαμε όλα τα σχολικά κτίρια και προσθέσαμε νέες αίθουσες και τώρα, δημιουργούμε δυο νέα τμήματα βρεφικής φροντίδας σε Γάζι και Αμμουδάρα. Καλύπτουμε έτσι μια μεγάλη περιοχή και δίνουμε ουσιαστική λύση σε ένα πρόβλημα μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., στον Πρόεδρο Δημήτρη Λυδάκη και όλα τα μέλη του Δ.Σ., την Δ/ντρια Μαρία Τρούλη και όλο το προσωπικό του Οργανισμού, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέρνουν».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA