Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στην Αττική η βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο Μαλεβίζι
Στην Αττική η βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018
Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Μαλεβιζίου στην έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής.
Σε χρόνο ρεκόρ, από το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου και στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αγίας Μαρίνας μεγάλες ποσότητες απ' όλα τα απαραίτητα είδη, τα οποία και ταξίδεψαν το βράδυ της Πέμπτης στην Αττική. Καθοριστική ήταν η συμβολή μεμονωμένων εθελοντών και των μελών της Δημοτικής Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Μαλεβιζίου που συντόνισαν την προσπάθεια, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσφορά του επιχειρηματία Μανώλη Λιαδάκη, ο οποίος διέθεσε όχημα της εταιρείας του και ανέλαβε τη μεταφορά της βοήθειας προς την Αττική.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός καλά κρατούν στο Μαλεβίζι. Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους όσοι πρόσφεραν και βοήθησαν εθελοντικά στη δράση, ιδιαίτερα δε στον κ. Μανώλη Λιαδάκη που ανέλαβε με δικά του μέσα και έξοδα την αποστολή της βοήθειας στην Αττική.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια συνοδεύουν τους συγγενείς των αδικοχαμένων ψυχών, η σκέψη μας βρίσκεται στο πλευρό αυτών που έμειναν πίσω όπως επίσης και σε αυτούς που αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους και η ευχή όλων μας, είναι να μην ξαναζήσουμε ανάλογη τραγωδία.»
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA