Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στην Τύλισο η εκδήλωση για τη γεωλογική, φυσική και πολιτισμική αξία του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Ψηλορείτη
Στην Τύλισο η εκδήλωση για τη γεωλογική, φυσική και πολιτισμική αξία του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Ψηλορείτη PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Γάζι η 2η εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την γεωλογική, φυσική και πολιτισμική αξία του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Ψηλορείτη, σημαντικό τμήμα του οποίου αποτελεί και το Μαλεβίζι, που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου και το Ινστιτούτο Σπηλαιολογικών Ερευνών Ελλάδας (ΙΝΣΠΕΕ), με ομιλητές τον Καλούστ Παραγκαμιάν, Διευθυντή ΙΝΣΠΕΕ, και τον Δημήτρη Παττακό, Δ/ντης ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης. 

Σήμερα Τετάρτη, στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο, η 3η εκδήλωση που ολοκληρώνει αυτόν τον κύκλο ενημέρωσης. Στην εκδήλωση θα γίνει ομιλία και προβολή διαφανειών από τον Καλούστ Παραγκαμιάν, Διευθυντή ΙΝΣΠΕΕ, ενώ παράλληλα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από τις 18:00 και την κινητή έκθεση ερμηνείας περιβάλλοντος του Παγκόσμιου Γωπάρκου Ψηλορείτη και να πάρει το αντίστοιχο ενημερωτικό έντυπο υλικό.

Οι εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται στις δράσεις που υλοποιεί το Ινστιτούτο Σπηλαιολογικών Ερευνών Ελλάδας στο πλαίσιο του έργου "Φυσικό πάρκο Ψηλορείτη: στοιχεία και όψεις της Ιδαίας και Ταλαίας Γης" για την περιβαλλοντική πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία και σημασία του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Ψηλορείτη. Το έργο εντάσσεται στο Τοπικό Πρόγραμμα του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 "Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER".

Πληροφορίες, νέα και εκδόσεις για το Παγκόσμιο Γεωπάρκο Ψηλορείτη υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.psiloritis-natural-park.gr/
Πληροφορίες και νέα για τα Ελληνικά Γεωπάρκα υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.hellenicgeoparks.gr/

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA