Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μοίρασαν χάρτινα σταχτοδοχεία στην Αμμουδάρα
Μοίρασαν χάρτινα σταχτοδοχεία στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018
Με στόχο την μείωση της ρύπανσης των ακτών από τα αποτσίγαρα που απορρίπτονται από τους καπνιστές και συμμετέχοντας στην σχετική εκστρατεία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου προχώρησε σήμερα στην πρώτη από μια σειρά δράσεις διανομής χάρτινων σταχτοδοχείων στους λουόμενους της Αμμουδάρας.
Στελέχη και προσωπικό από την Υπηρεσία Καθαριότητας, συνοδευόμενα από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Τζεδάκη και τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Λυδάκη, διένειμαν στις παραθαλάσσιες επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία το χάρτινο σταχτοδοχείο που δημιούργησε ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ. προωθώντας το μήνυμα για καθαρές θάλασσες και ακτές.
Η δράση θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες και σε άλλες παραλίες του Μαλεβιζίου, από την Παντάνασσα μέχρι το Φόδελε, με στόχο να φτάσει το μήνυμα σε όλους: Αυτό το καλοκαίρι προστατεύουμε τις ακτές μας ΚΑΙ από τα αποτσίγαρα!

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Προσωπικά δεν είμαι καπνιστής, ποτέ δεν υπήρξα, αλλά γνωρίζω πλέον όπως όλοι μας ότι τα αποτσίγαρα στις πανέμορφες ακτές μας, αποτελούν μια τοξική βόμβα, μια τεράστια εστία μόλυνσης. Καλώ λοιπόν όλους τους καπνιστές, εάν δεν μπορούν να σταματήσουν αυτή τη βλαβερή και θανατηφόρα συνήθεια, τουλάχιστον να μεριμνούν ώστε να μην μολύνονται οι θάλασσες και οι ακτές μας. Είναι εύκολο, δεν κοστίζει τίποτα και είναι στο χέρι του κάθε καπνιστή, τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κάπνισμα, σκοτώνει!

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA