Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δίπλα στους πολίτες ο Κώστας Μαμουλάκης
Δίπλα στους πολίτες ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
Περισσότεροι από 2.000 πολίτες του Δήμου Μαλεβιζίου έχουν αξιοποιήσει μέχρι σήμερα τη δυνατότητα απευθείας συνάντησης με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμμετείχαν στην «Ημέρα του Δημότη», με σκοπό να συζητήσουν μαζί του και να του εκθέσουν θέματα που τους απασχολούν για τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Ζητήματα καθημερινότητας, προτάσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών, η πορεία μεγάλων και σημαντικών έργων, αλλά και αρκετές προτάσεις που βελτιώνουν την αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου, έχουν κυριαρχήσει στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, με πολίτες του Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανάφερε: «Ανέκαθεν έδινα ιδιαίτερο βάρος στις απόψεις των συμπολιτών μου. Και οι πολίτες του Μαλεβιζίου, οι οποίοι είναι συνειδητοποιημένοι και κοινωνικά υπεύθυνοι, ενδιαφέρονται για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και επιθυμούν - όπως διαπιστώνουμε από το αποτέλεσμα - να συμβάλλουν και οι ίδιοι στην διευθέτηση των ζητημάτων που μας απασχολούν όλους. Αποτελούν δε πολύτιμους συμμάχους της Δημοτικής μας Αρχής, αφού οι ιδέες και οι προτάσεις τους είναι ουσιαστικές και μας βοηθούν στο να δώσουμε λύσεις σε πολλά ζητήματα. Τους ευχαριστώ θερμά για την συμβολή τους και ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια».

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ορίσουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με τα τηλέφωνα 2813400619 και 2813400620 για να κανονίζουν το ραντεβού τους.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA