Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διανοίξεις δρόμων και καθαρισμοί στα Καλέσσα
Διανοίξεις δρόμων και καθαρισμοί στα Καλέσσα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018
Συνεχίζεται το πολύπλευρο και εκτεταμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων αναβάθμισης της καθημερινότητας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Μαλεβιζίου.
Τις τελευταίες ημέρες, στον οικισμό των Καλεσσών, συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης με την υποστήριξη της Τ.Κ. Καλεσσών και του Δήμου Μαλέβιζίου, έχουν προχωρήσει σε καθαρισμούς στα πρανή της κεντρικής οδικής αρτηρίας που οδηγεί στον οικισμό, καθώς και σε διανοίξεις σε διάφορα σημεία της. Οι διανοίξεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα και από την ευγενική παραχώρηση τμημάτων γης από τις οικογένειες των Ιωάννη και Μιχάλη Αλμπαντάκη και της οικογένειας Βαρδαλαχάκη, σε σημεία που είχαν αυξημένη επικινδυνότητα για τους οδηγούς, λόγω χαμηλής ορατότητας.
Το αμέσως επόμενο διάστημα, προγραμματίζονται και σημαντικές παρεμβάσεις με έργα ασφαλτοστρώσεων εντός του οικισμού, καθώς και βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Στα Καλέσσα, αυτόν τον πανέμορφο οικισμό που καταγράφει ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης, πραγματοποιούνται στοχευμένες και πολύ ουσιαστικές παρεμβάσεις με την συνεργασία όλων των φορέων. Βελτιώνεται έτσι η πρόσβαση των κατοίκων και των επισκεπτών, αναβαθμίζεται το επίπεδο οδικής ασφάλειας και δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες για τους διερχόμενους οδηγούς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις οικογένειες Αλμπαντάκη και Βαρδαλαχάκη που παραχώρησαν τη γη τους για τις διανοίξεις, την Περιφέρεια Κρήτης για την υποστήριξή της, τους συνεργάτες μου στη Δημοτική Αρχή και να συγχαρώ δημόσια τον δραστήριο Πρόεδρο της Τ.Κ. Καλεσσών Αντώνη Βασιλάκη για την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA